Ben jij een bouwer? Is uw huidige loon onbevredigend? Het aannemen van een baan in een buitenlands bouwwerk is een goede manier om het loon te verhogen. Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u een garantie voor aantrekkelijke werkomstandigheden. Werken met ons biedt:We bieden banen aan metselaars en andere bouwexperts. Met onze hulp kunt u een baan vinden in de hele Europese Unie. Wil je werken in Nederland, België of in andere landen? We maken het mogelijk! Ons veiligheidsbewuste personeelsbestand, ons bedrijf zou ophouden te bestaan, zo simpel is het. Dat is de reden waarom we de beste en slimste mensen in de sector aannemen. En door de beste training aan te bieden, zien we onze medewerkers hun vaardigheden versterken om het succes van ons bedrijf te bevorderen.


Alle voordelen

Bij EuroDiaxo is compensatie meer dan alleen een salaris. Het is een combinatie van een competitief salaris en voordelen die u toegang geven tot vooraanstaande zorgverleners, een best-in-class pensioenbesparingsplan en royale vrije tijd. U komt in aanmerking voor lagere ziektekostenpremies via ons wellness-programma, gratis of scherp geprijsde gezondheids- en financiële diensten, samen met aanbiedingen voor verschillende consumentengoederen, reizen en services via een online kortingsprogramma voor werknemers.


Community

EuroDiaxo biedt innovatieve oplossingen, kwaliteitswerk en milieubeheer aan de gebieden die wij bedienen. Maar het is veel meer dan dat. Onze medewerkers worden onderdeel van de community. In ons team speel je een belangrijke rol bij het respecteren, eren en verbeteren van de gemeenschappen waarin we lid zijn, terwijl je je leiderschapsvaardigheden ontwikkelt en het succes en de reputatie van ons bedrijf voor toekomstige generaties behoudt.


Relocation assistance

Een van de vele dingen die de cultuur van EuroDiaxo uniek maakt, is dat we gaan waar het werk is, wat meer kansen voor u betekent. Gecombineerd met de ontwikkelingsplannen, vaardigheden en carrièredoelen van elk teamlid, hebben we een ingebouwd ondersteuningssysteem met programma's en middelen om u en uw gezin onderweg te helpen.Onze werving en selectie

I wil meer info

Mail: info@eurodiaxo.com?subject=I want more information EuroDiaxo recruitment

Nu aanmelden

Mail: info@eurodiaxo.com?subject=Apply recruitment

Home  Profiel  Diensten  Recruitment  Portfolio  Investeerders  Partners  Contact

Zaken met EuroDiaxo

Toegankelijkheid

Disclaimer

Privacy verklaring

Gebruiksvoorwaarden

Sitemap


Legal

Facebook

Twitter

InstaGram


Social

Armii Krajowej 15/5,

62-500 Konin.

office@eurodiaxo.com


Neem contact met ons op

© 2019 EuroDiaxo Corporation. All Rights Reserved.