EuroDiaxo Onze waarden en normen

Over ons

We verlenen uitgebreide diensten in verbouwingen en renovaties. We streven niet alleen naar het bouwen van banen, maar ook naar het faciliteren van werknemers in buitenlandse bouw projecten. Uitvinders zijn verzekerd van de hoogste kwaliteit van uitvoering en werknemers worden voorzien in een goedbetaalde baan en een mooie toekomst.


Recruitment

De hoofddoelen van onze activiteiten zijn diensten die verband houden met industriële voorzieningen, gebouwen met meerdere gezinnen en glazen of aluminium gevels. Wij verbinden ons ook om te leiden van de modernisering van gebouwen die al bestaan. Bovendien leveren we diensten bij werving en selectie voor mensen die geïnteresseerd zijn in een aantrekkelijke baan in de bouwbranche.


Werken in het buitenland voor arbeiders

Werken aan buitenlandse projecten geeft een garantie voor aanzienlijke inkomsten en een mogelijkheid tot professionele ontwikkeling. Wil je in een van de EU-landen werken? Bel ons! Wij zullen u helpen om de beste aanbieding te vinden. We faciliteren accommodatie, verzekeringen, spijs en drank.


Glass voorgevels

Glasconstructies vormen een onlosmakelijk onderdeel van de moderne architectuur. Dergelijke gevels zijn licht, veilig, eenvoudig geïnstalleerd en comfortabel in gebruik.


Aluminium voorgevels

Scholen, ziekenhuizen, stations en andere sociale objecten hebben behoefte aan permanente en functionele gevels. Aluminium gevels zijn een combinatie van lichtheid, uithoudingsvermogen en grote praktische bruikbaarheid. Ze zijn niet alleen een slimme decoratie van gebouwen, maar ook gevels met effectieve thermische isolatie. Bovendien beschermen ze effectief tegen geluiden en een goede lichttransmissie.


Onze waarden en normen

Sinds de oprichting heeft de cultuur van EuroDiaxo een sterke verandering doorgemaakt. Van generatie op generatie is de fakkel doorgegeven en gedragen door de handen van onze leiders en personeel. Tegenwoordig blijven onze kernwaarden de hoekstenen van ons bedrijf en de uitstraling en gedragingen ten aanzien van onze bedrijfsethiek. Met Integriteit voeren we onze zakelijke en persoonlijke zaken uit op het hoogste niveaus van integriteit. We nemen verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor al onze woorden en acties. We zijn eerlijk en rechtlijnig.

Operationele en financiële gegevens worden nauwkeurig en waarheidsgetrouw bewaard, geen uitzonderingen!


Wij blinken uit

Bij EuroDiaxo houden we nooit op met het verhogen van de lat. Consequent gericht op hoogwaardige productie, verbinden we ons tot perfectie bij alles wat we doen.

We moedigen nieuwe en innovatieve ideeën aan met vooruitdenken. We bouwen ons werk de eerste keer goed en leveren met een gevoel van urgentie de hoogste waarde aan onze klanten.

Home  Profiel  Diensten  Recruitment  Portfolio  Investeerders  Partners  Contact

Zaken met EuroDiaxo

Toegankelijkheid

Disclaimer

Privacy verklaring

Gebruiksvoorwaarden

Sitemap


Legal

Facebook

Twitter

InstaGram


Social

Armii Krajowej 15/5,

62-500 Konin.

office@eurodiaxo.com


Neem contact met ons op

© 2019 EuroDiaxo Corporation. All Rights Reserved.