Voor partners

Waarom partners belangrijk zijn

EuroDiaxo biedt iets dat geen enkele andere werkgever kan aanraken. We huren de beste mensen in om aan enkele van de belangrijkste projecten in de sector te werken. Simpel gezegd, je zult nergens anders een meer uitdagende en persoonlijk lonende carrière vinden. Vanaf het begin zul je deel uitmaken van een team dat dagelijks invloed uitoefent en verbetert door het werk dat we doen. Onze medewerkers hebben een sterk gevoel van trots omdat hun werk ertoe doet. We verwachten uw uiterste best en we zullen u de tools bieden om dat te bereiken en erop voort te bouwen, inclusief uitgebreide trainingsprogramma's en promotiekansen die rechtstreeks zijn gebaseerd op uw bijdragen.


Bouwen aan duurzame relaties

EuroDiaxo heeft bijna 130 jaar standgehouden als een organisatie die is gebouwd op eerlijkheid en waarachtigheid. Ons succes stelt ons in de gelegenheid om anderen te helpen hun doelen te bereiken. We doen er alles aan om onze gemeenschappen te helpen door achtergestelde bedrijven, minderheidsbedrijven en vrouwenbedrijven in onze projecten te betrekken.


EuroDiaxo is actief in de verkoop en aankoop van apparatuur voor onze projecten. De afdeling Equipment Sales and Purchasing hanteert gedetailleerde procedures om te zorgen voor eerlijkheid en toewijding. De afdeling inkoop legt nationale rekeningen en voorkeursleveranciersregelingen vast voor het kantorennetwerk van EuroDiaxo. De afdeling biedt ook ondersteuning voor de ontwikkeling van systeemtoepassingen, training en procesverbetering.


Our core values…

“our core values will always remain our company’s cornerstone”

Home  Profiel  Diensten  Recruitment  Portfolio  Investeerders  Partners  Contact

Zaken met EuroDiaxo

Toegankelijkheid

Disclaimer

Privacy verklaring

Gebruiksvoorwaarden

Sitemap


Legal

Facebook

Twitter

InstaGram


Social

Armii Krajowej 15/5,

62-500 Konin.

office@eurodiaxo.com


Neem contact met ons op

© 2019 EuroDiaxo Corporation. All Rights Reserved.