Diaxo Ltd is een van de meest ervaren Poolse bedrijven, die is gespecialiseerd in de bouw in het buitenlandWe willen samenwerking met ons bedrijf voorstellen. Hoofdzakelijk zijn we gespecialiseerd in het bouwen van branches, zoals:Bovendien verwijderen we asbest. Het enige dat we moeten weten, is hoeveel mensen u nodig heeft en welke certificaten u nodig heeft.


Integriteit

Wij voeren onze zakelijke en persoonlijke zaken uit met de hoogste integriteitsniveaus. We nemen verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor al onze woorden en acties. We zijn eerlijk, rechtlijnig en handelen eerlijk met iedereen af. Operationele en financiële gegevens worden accuraat en waarheidsgetrouw bewaard, geen uitzonderingen!


Wij blinken uit

Bij EuroDiaxo houden we nooit op met het verhogen van de lat. Consequent gericht op hoogwaardige productie, verbinden we ons tot uitmuntendheid bij alles wat we doen. We moedigen nieuwe en innovatieve ideeën aan met vooruitdenken. We bouwen ons werk de eerste keer goed en leveren met een gevoel van urgentie de hoogste waarde aan onze klanten.
Voor investeerders

Home  Profiel  Diensten  Recruitment  Portfolio  Investeerders  Partners  Contact

Zaken met EuroDiaxo

Toegankelijkheid

Disclaimer

Privacy verklaring

Gebruiksvoorwaarden

Sitemap


Legal

Facebook

Twitter

InstaGram


Social

Armii Krajowej 15/5,

62-500 Konin.

office@eurodiaxo.com


Neem contact met ons op

© 2019 EuroDiaxo Corporation. All Rights Reserved.