Onze jarenlange ervaring

EuroDiaxo heeft een vrijwel onbeperkte bindingscapaciteit en zijn een van de weinige bouwfirma's die in staat zijn om te concurreren voor megaprojecten.

Innovative oplossingen

Sinds de oprichting heeft de cultuur van EuroDiaxo een sterke verandering doorgemaakt. Van generatie op generatie is de fakkel doorgegeven en gedragen door de handen van onze leiders en personeel. Tegenwoordig blijven onze kernwaarden de hoekstenen van ons bedrijf en de uitstraling en gedragingen ten aanzien van onze bedrijfsethiek.

Investeren in de toekomst

Elke dag beseffen we de rol die we hebben als onderdeel van onze gemeenschap en op deze aarde, we werken tenslotte net zoveel in onze eigen achtertuinen als die van jullie eigen. Door ons erfgoed te behouden en een nieuwe generatie leiders te ontwikkelen, bouwen we aan een sterkere organisatie voor toekomstige werknemers en onze eigenaren van morgen. Het is een totale toewijding waarbij elke medewerker die alle bedrijfsactiviteiten doorkruist, invloed heeft op alles wat we doen.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit drie onderdelenBij EuroDiaxo houden we nooit op met het verhogen van de lat. Consequent gericht op hoogwaardige productie, verbinden we ons tot perfectie bij alles wat we doen.


Creative ideeën

Met Integriteit voeren we onze zakelijke en persoonlijke zaken uit op het hoogste niveaus van integriteit. We nemen verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor al onze woorden en acties. We zijn eerlijk en rechtlijnig. Operationele en financiële gegevens worden nauwkeurig en waarheidsgetrouw bewaard, geen uitzonderingen!

Thinking out of the box

Bij EuroDiaxo houden we nooit op met het verhogen van de lat. Consequent gericht op hoogwaardige productie, verbinden we ons tot perfectie bij alles wat we doen. We moedigen nieuwe en innovatieve ideeën aan met vooruitdenken. We bouwen ons werk de eerste keer goed en leveren met een gevoel van urgentie de hoogste waarde aan onze klanten.

Home  Profiel  Diensten  Recruitment  Portfolio  Investeerders  Partners  Contact

Zaken met EuroDiaxo

Toegankelijkheid

Disclaimer

Privacy verklaring

Gebruiksvoorwaarden

Sitemap


Legal

Facebook

Twitter

InstaGram


Social

Armii Krajowej 15/5,

62-500 Konin.

office@eurodiaxo.com


Neem contact met ons op

© 2019 EuroDiaxo Corporation. All Rights Reserved.